![]() 1399/02/20 (10:47:23 PM) هوالرزاق ذوالقوة المتین " آغاز طرح باغی و زراعی واحد زرند "
با تبریک ولادت نورانی دومین پیشوای شیعیان جهان حضرت امام حسن مجتبی (علیه السلام) به اطلاع می رساند که طرح توسعه کشاورزی برای غرس درختان مثمر با تلاش و پیگیری مسؤلین محترم دانشگاه آزاد اسلامی زرند آغاز شد .
صبح امروز شنبه بیستم اردیبهشت ماه ۹۹ ۱۳،پس از چندین ماه تلاش های مديران و پرسنل گرامی واحد ، رسما غرس بیش از" هزار و یکصد اصله نهال زیتون و به " در بیش از دو هکتار زمین، با حضور ریاست و معاون محترم علمی و تعدادی از مدیران محترم دانشگاه آغاز گردید. .
مراسمافتتاحیه این طرح با تلاوت آیاتی از قرآن کریم رسما آغاز شد و پرسنل حاضر در این برنامه با استعانت از خداوند نهال هایی را غرس نمودند .
در این مراسم خانم دکتر میرزایی رئيس محترم دانشگاه پس از غرس یک نهال زیتون ، طی سخنانی کوتاه ابراز امیدواری کرد که این تلاشها در آینده به ثمر بنشیند و سالیان سال خیر و برکت آن نصیب اقشار مختلف جامعه باشد .
در حاشیه این مراسم ریاست محترم دانشگاه به چهار تن از نیروهای خدوم و زحمتکش واحد در بخش خدمات بمناسبت ولادت کریم اهل بیت( علیهم السلام) عیدانه ای اهدا نمود. و بمناسبت این روز با برکت ، این بخش از باغات جدید دانشگاه را به نام مبارک " امام حسن مجتبی علیه السلام " مزیّن و نامگذاری کرد.
لازم به ذکر است غرس "نهال های زیتون و به " که با بررسی های متعدد و نظرات کارشناسان آغاز شده تا اواسط هفته ادامه دارد .
ان شاءالله خداوند لطف و برکت خود را به همه کشور عزیزمان نازل فرماید .
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامي واحد زرند ![]() | |
| |
مشاهده خبر(388)بار | |
مجموع امتیازات به این خبر(0) امتیاز شما به این خبر ؟ | |
نظرات شما در رابطه با این خبر ؟ (0)
| |